VG/ON/11651
September 2012Geachte directie,
Geachte mevrouw,
Geachte heer,


Betreft: LVS-VCLB Leerlingvolgsysteem / Garant


Graag laten wij u weten dat aan WISA, Kampenhout een exclusieve licentie is verleend voor de productie van software om de resultaten in te lezen in uw digitaal platform. Dit betreft zowel “Lezen” en “Schrijven” als “Wiskunde” en eventuele aanpassingen.

Diverse gebruikers kunnen gelijktijdig vanuit verschillende locaties werken. Leerkrachten zien hun eigen klas, zorgcoördinatoren en directieleden zien alle leerlingen van de school.

Er is een koppeling met de meest gebruikte bestaande administratiepakketten om de klassituatie te importeren of up-to-date te houden. Eerdere gegevens worden gerecupereerd en historisch opgeslagen.

U kunt surfen naar www.wisa.be/vclb-garant voor de link en een gebruikersnaam / wachtwoord om de demo te bekijken.

Om gebruik te maken van deze toepassing wordt een vergoeding per leerling per jaar berekend. Voor meer informatie en bestellingen kunt u Dirk Fannes contacteren via 016-618552 of dirk.fannes@wisa.be.

Uitdrukkelijk wijzen wij erop dat andere software die gebruik zou maken van onze berekeningstools en koppelingen naar de auteursrechtelijk beschermde onderdelen van LVS-VCLB Leerlingvolgsysteem / Garant onwettig is.Met vriendelijke groet,

Huug Van Gompel
Dirk Fannes


Logo Garant
Logo Wisa


Somersstraat 13-15
Mechelsesteenweg 48
2018 Antwerpen
1910 Kampenhout
+32 (0)3 231 29 00
+32(0)16 61 85 50
info@garant.be
info@wisa.be