PUBLISHER
DISTRIBUTION
new events newsletter about us route journals contact shopping cart
 
 
 
 
HOME
NEDERLANDS
EnglishAdvanced search >

Maklu | Garant | Spinhuis


open
19 & 20 september


Het Boekenpodium

 
BELGIE
Somersstraat 13-15
2018 Antwerpen
Tel: +32 (3) 231 29 00
Fax: +32 (3) 233 26 59
 info@maklu.be
 uitgeverij@garant.be

NEDERLAND
Koninginnelaan 96
7315 EB Apeldoorn
Tel: +31 (55) 522 06 25
Fax: +31 (55) 522 56 94
 info@maklu.nl
 info@garant-uitgevers.nl


Claudine Crommar
Nieuw Boek voor vaders. Alles wat je moet weten over de zwangerschap, de geboorte en de eerste drie levensjaren van je kind
ISBN: 9789044136371
Number of pages: 319
Status: Published - can be ordered - can be delivered
Price: € 34,90
Publisher : Garant Uitgevers nv
Print-version   Order

About the book:
Het boek gaat over liefde, gevoelens, slaap en voeding, taal en ontwikkeling, veiligheid en begripsvermogen, angst, agressie, boosheid en socialisatie en nog veel meer wat zich afspeelt en o zo belangrijk is in het leven van onze kleintjes tot 3 jaar, hun ouders, familie en omgeving. Het boek gaat over zoveel meer en is een absolute aanrader voor eenieder die zich geroepen voelt tot de ondankbare maar o zo belangrijke taak van opvoeden!

prof. Marleen Temmerman

About the author(s):
Claudine Crommar is psychoanalytisch therapeute en ging zich bijscholen in Parijs om met ouders en baby’s te werken en dit vanaf de zwangerschap. Haar werkwijze, waarbij naar de oorzaken van gedrag wordt gezocht eerder dan naar de directe aanpassing ervan, werd onder meer door Serge Lebovici onderwezen.

Ze geeft ook reeds meerdere jaren vormingen in heel Vlaanderen aan professionelen uit de sector van kinderopvang en aan onthaalouders. Het is vanuit deze ervaring en om tegemoet te komen aan vele vragen over het theoretisch kader van haar praktijk dat dit boek tot stand kwam.

Ze verzorgt ook het babyluik in de Permanente vorming psychoanalytische psychotherapie met kinderen en jongeren vanuit freudiaans-lacaniaans perspectief aan de Universiteit Gent.