PUBLISHER
DISTRIBUTION
new events newsletter about us route journals contact shopping cart
 
 
 
 
HOME
NEDERLANDS
EnglishAdvanced search >

Maklu | Garant | Spinhuis


open
19 & 20 september


Het Boekenpodium

 
BELGIE
Somersstraat 13-15
2018 Antwerpen
Tel: +32 (3) 231 29 00
Fax: +32 (3) 233 26 59
 info@maklu.be
 uitgeverij@garant.be

NEDERLAND
Koninginnelaan 96
7315 EB Apeldoorn
Tel: +31 (55) 522 06 25
Fax: +31 (55) 522 56 94
 info@maklu.nl
 info@garant-uitgevers.nl


K. Gillis & S.El Guennouni
Vol-DOENing. Sleutels voor een leven boordevol voldoening
ISBN: 9789044135909
Number of pages: 172
Status: Published - can be ordered - can be delivered
Price: € 24,90
Publisher : Garant Uitgevers nv
Print-version   Order

About the book:
Sanae El Guennouni en Karin Gillis hebben samen 35 jaar ervaring in de financiële sector, met als rode draad mensen in beweging krijgen en houden. Ondanks hun grote verschillen, zowel qua persoonlijkheid als qua aanpak, delen ze eenzelfde passie. Ze zijn namelijk gebeten door de zoektocht naar het antwoord op de vraag: “Hoe van elke dag een optimale dag te maken boordevol voldoening?”

Dit vraagstuk heeft geleid tot het oprichten van hun bedrijf InsideUp, dat als missie heeft het beste van elkeen naar boven te brengen, niet occasioneel, maar structureel, elke dag, in elke context. De meest effectieve tools en inzichten van hun zoektocht hebben ze gebundeld in dit werkboek. Ze hebben bewust gekozen voor een doe-boek dat de lezer aanspoort om met de opgedane kennis en inzichten ook effectief iets te doen. Kennis is namelijk maar krachtig als je er ook echt mee aan de slag gaat. Dit doe-boek biedt je tal van sleutels om in de complexe wereld van vandaag je leven in eigen handen te nemen, je persoonlijk leiderschap te ontsluiten en je zelfvertrouwen te versterken.

About the contents:

Inhoudsopgave
Woord voorafAbout the author(s):
Sanae El Guennouni is bio-ingenieur en kwam via consultancy-opdrachten in de financiële sector terecht. Ze heeft meer dan 20 jaar zowel nationaal als internationaal gewerkt en groepen geleid in operationele, beleidsmatige en commerciële contexten. In 2016 richtte ze het bedrijf InsideUp op waar ze haar hands-on ervaring deelt met anderen door workshops, trainingen en coaching.

Karin Gillis, bachelor in het financiën- en verzekeringswezen, kwam na haar studies vrijwel onmiddellijk in de financiële sector terecht. Ze heeft 15 jaar ervaring in verschillende posities zowel nationaal als internationaal in beleidsondersteunende, inhoudelijke en leidinggevende functies. Als medezaakvoerder van InsideUp begeleidt ze anderen in hun groei. Daarnaast is ze ook vennoot in een verzekeringsen bankkantoor.