PUBLISHER
DISTRIBUTION
new events newsletter about us route journals contact shopping cart
 
 
 
 
HOME
NEDERLANDS
EnglishAdvanced search >

Maklu | Garant | Spinhuis


open
19 & 20 september


Het Boekenpodium

 
BELGIE
Somersstraat 13-15
2018 Antwerpen
Tel: +32 (3) 231 29 00
Fax: +32 (3) 233 26 59
 info@maklu.be
 uitgeverij@garant.be

NEDERLAND
Koninginnelaan 96
7315 EB Apeldoorn
Tel: +31 (55) 522 06 25
Fax: +31 (55) 522 56 94
 info@maklu.nl
 info@garant-uitgevers.nlSchool- en klaspraktijk - Particulier Abonnement - Jrg 57 (2015-2016)
ISBN: 9781162176512
Number of pages: 0
Status: Published - can be ordered - can be delivered
Price: € 38,00
Publisher : Garant Uitgevers nv
Print-version   Order

About the book:

School- en klaspraktijk is een pedagogisch-didactisch tijdschrift. Het biedt leerkrachten, directies, begeleiders, inspecteurs,… lager onderwijs een handreiking bij de dagelijkse onderwijsleerpraktijk: brede achtergrondinformatie, lesschetsen, leermaterialen. Maar ook voor studenten van de lerarenopleiding is het een dankbaar werkinstrument. Daarnaast besteedt het tijdschrift ruime aandacht aan onderwijsvisies, aan onderwijsvernieuwingen en -verbeteringen die vanuit overheid, navormingscentra, begeleidings- en inspectiediensten worden aangeboden.

De redactie wordt gevormd door docenten aan lerarenopleidingen, begeleiders, directie- en inspectieleden.

Enkele reacties
“De lectuur van School- en klaspraktijk roept bij mij de onweerstaanbare neiging op om de redactie te feliciteren met een dergelijk succesvol initiatief.” (Prof. dr. W. Wielemans)
“Als directeur kan ik mijn personeel en alle andere onderwijsmensen een abonnement op School- en klaspraktijk warm aanbevelen. Het is een praktijkinstrument, een didactisch instrument, een methodisch instrument, een pedagogisch instrument. Al die instrumenten vormen een harmonisch orkest.” (I. Rens, directeur)
“Klaspraktijk op het hoogste niveau, gekoppeld aan een oerdegelijke theoretische onderbouw, dat is de kracht van dit tijdschrift. Een schitterend instrument om onze rijke ervaring en creativiteit in de opvoeding van en onderwijs aan kinderen te delen.” (J. Verreecken, onderwijzer)
“Je krijgt via dit tijdschrift karrenvrachten informatie over onderwerpen die brandend actueel en uiterst interessant zijn voor toekomstige onderwijzers. Er komen problematieken aan bod die op de hogeschool weinig of geen aandacht krijgen.” (G. Vaelenberghs, student initiële lerarenopleiding).

De nieuwe jaargang:

De voorbije jaargang: