PUBLISHER
DISTRIBUTION
new events newsletter about us route journals contact shopping cart
 
 
 
 
HOME
NEDERLANDS
EnglishAdvanced search >

Maklu | Garant | Spinhuis


open
19 & 20 september


Het Boekenpodium

 
BELGIE
Somersstraat 13-15
2018 Antwerpen
Tel: +32 (3) 231 29 00
Fax: +32 (3) 233 26 59
 info@maklu.be
 uitgeverij@garant.be

NEDERLAND
Koninginnelaan 96
7315 EB Apeldoorn
Tel: +31 (55) 522 06 25
Fax: +31 (55) 522 56 94
 info@maklu.nl
 info@garant-uitgevers.nl


mr. A.M. van Riemsdijk
Scheiden in Nederland. Gids bij een menselijk, zakelijk en juridisch proces. (2de herziene uitgave)
ISBN: 9789046605929
Number of pages: 317
Status: In (re)print - can be ordered - can not yet be delivered
Price: € 46,30
Publisher : Maklu-Uitgevers nv
Print-version   Order

About the book:

Een (echt)scheiding is een complex proces. Dit boek gaat over de rol van de advocaat bij het begeleiden hiervan. Het geeft de advocaat handreikingen en stelt ongeschreven normen die gehanteerd worden in de familierechtpraktijk op schrift. Daarnaast wordt de advocaat ruimschoots voorzien van praktijkformulieren en modellen.

Dit boek is zowel geschikt voor de advocaat als voor anderen die zich al dan niet professioneel willen verdiepen in de advocatuurlijke dienstverlening rond (echt)scheidingen.

"Het boek is geschreven door een zeer deskundige en gereputeerde advocate … Het boek behoort zonder twijfel tot de beste uitgaven op het gebied van de echtscheidingsproblematiek in Nederland."
mr. P.C. van Schelven, NBD Biblion

"Annette van Riemsdijk maakt van de eerste tot de laatste pagina de zo cruciale interacties tussen het technisch-juridische, communicatieve en intermenselijke aspect expliciet. Door haar scenario-gerichte benadering maakt ze de lezer op heldere en goed gedocumenteerde wijze bewust van zijn professionele mogelijkheden en kansen, maar wijst zij ook op de professionele plichten. Mede door de bijgeleverde modellen is dit boek onmisbaar voor de familiepraktijk."
Prof. dr. mr. P.J. van den Hoven, Universiteit Utrecht

About the contents:
Inhoudsopgave
Voorwoord

About the author(s):

Annette M. van Riemsdijk is advocaat en mediator te Bilthoven. Zij heeft een jarenlange expertise opgebouwd in het familie(bedrijven)recht en is daarnaast gespecialiseerd in internationale mediation en non governmental diplomacy.

Van Riemsdijk is verbonden als docent en trainer aan onder meer de NOVA, OSR en het IMFO. Zij maakt deel uit van diverse besturen, adviesraden en commissies waaronder het bestuur van het NMI, het IMI, MBB en de Advisory Counsel van het Harvard Insight Initiative (thans GNII).