PUBLISHER
DISTRIBUTION
new events newsletter about us route journals contact shopping cart
 
 
 
 
HOME
NEDERLANDS
EnglishAdvanced search >

Maklu | Garant | Spinhuis


open
19 & 20 september


Het Boekenpodium

 
BELGIE
Somersstraat 13-15
2018 Antwerpen
Tel: +32 (3) 231 29 00
Fax: +32 (3) 233 26 59
 info@maklu.be
 uitgeverij@garant.be

NEDERLAND
Koninginnelaan 96
7315 EB Apeldoorn
Tel: +31 (55) 522 06 25
Fax: +31 (55) 522 56 94
 info@maklu.nl
 info@garant-uitgevers.nl


D. Meulenijzer, A. Heylighen & M. Janssens
Werken met een arbeidshandicap. Gids voor werkgevers
ISBN: 9789044133226
Number of pages: 83
Status: Published - can be ordered - can be delivered
Price: € 13,70
Publisher : Garant Uitgevers nv
Print-version   Order

About the book:

Het tewerkstellen van een medewerker met een arbeidshandicap doet heel wat vragen rijzen. Wat is de meerwaarde voor een organisatie? Wat kan een werkgever doen? Wat valt er te verwachten van een werknemer met een arbeidshandicap? Waar is ondersteuning te vinden?
Op deze en vele andere vragen geeft deze praktische gids een antwoord. Hij maakt de werkgever wegwijs in het tewerkstellen van een werknemer met een arbeidshandicap, van de vacature tot en met de uitvoering van de job. Bovendien informeert het boek over subsidies voor werknemers met een arbeidshandicap, speciale vervoersmogelijkheden enz. Ook worden zes tewerkstellingsprincipes nauwkeurig uitgewerkt. Tot slot volgen een overzicht van expertorganisaties die extra ondersteuning bieden en een checklist voor het uitschrijven van een duidelijke vacature.
Het boek wil bijdragen tot een divers personeelsbestand, waarbij ook werknemers met een arbeidshandicap kunnen aantonen dat ze een meerwaarde zijn voor organisaties, instellingen, bedrijven.

Mensen met een (visuele) beperking kunnen rechtstreeks bij uitgeverij Garant een pdf van het boek bestellen mits aanvaarding van de gebruiksvoorwaarden en betaling van de reguliere verkoopprijs.
Contact: info@garant.be of +32 (0)3 231 29 00About the contents:

Inhoudsopgave
LeeswijzerAbout the author(s):

Dorien Meulenijzer is als wetenschappelijk medewerker verbonden aan de onderzoeksgroep Research[x]Design van het departement Architectuur, Faculteit Ingenieurswetenschappen van KU Leuven.
Ann Heylighen is als hoogleraar verbonden aan de onderzoeksgroep Research[x]Design van het departement Architectuur, Faculteit Ingenieurswetenschappen van KU Leuven.
Maddy Janssens is als gewoon hoogleraar verbonden aan de onderzoeksgroep ‘Personeel & Organisatie’, Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van KU Leuven.