Stefan Ruysschaert
Met de controleur aan tafel - Weetjes over eten en drinken. 2de, geactualiseerde en uitgebreide uitgave


ISBN:9789046610848
Aantal Pagina's:183 blz.
Prijs: €24,00
Uitgever: Maklu-Uitgevers nv
 

Over het boek:
Hoe interessant en uitdagend de fiscaliteit ook is, soms is het ook leuk om eens iets anders te doen. Dat was de gedachte die leefde bij de auteur om zichzelf en anderen aan te zetten om eens de tijd te stoppen en lekkere gerechten te bereiden. Alles begint met de liefde voor het product, voeg er geduld en leergierigheid aan toe en je ontdekt al snel de passie van een ambachtsman in de chef-kok.

Tijd nemen voor gezelligheid is in de huidige maatschappij waar het iedereen aan tijd ontbreekt niet zo evident. In dit boek vindt de lezer een persoonlijke selectie van eenvoudige gerechten die bij een goed glas voor een gezellige sfeer zullen zorgen.

De auteur kon het toch niet laten om de btw-regels rond spijzen en dranken in herinnering te brengen aan de lezer. En samen met de regels rond de geregistreerde kassa zijn die niet zo evident.

En hij zorgt voor de nodige weetjes die op een feest aan tafel of aan de toog stof voor reflectie geven…

Geniet van dit boek in al zijn aspecten!

2de, geactualiseerde en uitgebreide uitgave


 
Over de auteur(s):
Stefan Ruysschaert is beroepshalve met fiscaliteit bezig maar schreef zich intussen in bij een koksschool, meer bepaald bij Spermalie in Brugge. Elke les leert hij bij maar zijn motto is dan ook “quidquid discis tibi discis”.