Amber ten Brink
Kom, we gaan een haai melken. Een verhaal over wat we kunnen leren van familieleden met dementie


ISBN:9789044137682
Aantal Pagina's:28 blz.
Prijs: €22,50
Uitgever: Garant Uitgevers nv
 

Over het boek:
Oma woont in een schemerige wereld. Het wordt steeds moeilijker om met haar te praten. Toch is haar kleinzoon Ward graag bij haar en proberen ze dingen te doen waar ze allebei van houden.

Op een dag heeft Ward een heel moeilijke opdracht voor school en niemand kan hem helpen.
Of toch wel? Samen gaan ze op pad in Oma’s wereld en ontdekken ze dat Oma nog veel meer weet dan Ward had kunnen denken.

Dit is een boek over positief omgaan met personen met dementie, over hoe de persoon te aanvaarden zoals hij of zij nu is en opnieuw dingen te ontdekken die je kunt doen om samen zinvolle, liefhebbende en verrijkende momenten te beleven.
Neem ook een kijkje op de weblink om hierover meer te ontdekken.


 
Over de auteur(s):
Amber ten Brink heeft een diploma Vrije Grafiek van de Academie van Antwerpen. Daarnaast heeft ze getuigschriften van de opleiding voor zorgkundige, Referentiepersoon Dementie en gecertificeerd Validationwerker. Op dit moment werkt ze als activiteitenbegeleider in het Woon en Zorgcentrum Heilig Hart in Grimbergen. Ze schreef eerder Angèle heeft u nodig!, een educatief bordspel over omgaan met personen met dementie (Creare Depuydt en partners, 2018) en het prentenboek Touwtje springen met Oma (Garant, 2014).