Steven Devos.
Flexibel dieet en krachttraining.


ISBN:9789044136487
Aantal Pagina's:312 blz.
Prijs: €31,00
Uitgever: Garant Uitgevers nv
 

Over het boek:
Heel wat mensen willen er lichamelijk beter uitzien en wat gezonder leven. Dit boek legt je uit waarom de wetenschap aantoont dat de combinatie van krachtsport en een flexibel dieet, aangepast aan jouw persoonlijke manier van leven, de ideale manier is om langdurig je gezondheid en lichaam positief te beïnvloeden.
Zowel de ervaren krachtsporter als de geïnteresseerde lezer kan uit dit boek halen hoe een wetenschappelijk doordacht trainingsprogramma er moet uitzien, en hoe je precies van start gaat met deze flexibele manier van eten en leven. Er wordt ook dieper ingegaan op supplementen, hormonen en het belang van de slaap.

 
Over de auteur(s):
Dr. Steven Devos beoefent reeds meer dan 28 jaar krachtsport. De combinatie met zijn werk als dermatoloog, met nadruk op de schoonheid van het menselijk lichaam, leidde tot zijn zoektocht naar dé ideale manier om een gezond en esthetisch lichaam te ontwikkelen.

Via zijn YouTube-kanaal, met de toepasselijke naam The Lifting Dermatologist, onderhoudt Steven Devos de interactie met zijn lezers, fitnessfanaten, collega-dokters en krachtsporters overal ter wereld. Het loont zeker de moeite om ook daar een kijkje te gaan nemen voor nog meer tips en tricks, en je kan er bovendien ook vragen stellen.