Claudine Crommar
Nieuw Boek voor vaders. Alles wat je moet weten over de zwangerschap, de geboorte en de eerste drie levensjaren van je kind


ISBN:9789044136371
Aantal Pagina's:319 blz.
Prijs: €34,90
Uitgever: Garant Uitgevers nv
 

Over het boek:
Het boek gaat over liefde, gevoelens, slaap en voeding, taal en ontwikkeling, veiligheid en begripsvermogen, angst, agressie, boosheid en socialisatie en nog veel meer wat zich afspeelt en o zo belangrijk is in het leven van onze kleintjes tot 3 jaar, hun ouders, familie en omgeving. Het boek gaat over zoveel meer en is een absolute aanrader voor eenieder die zich geroepen voelt tot de ondankbare maar o zo belangrijke taak van opvoeden!

prof. Marleen Temmerman
 
Over de auteur(s):
Claudine Crommar is psychoanalytisch therapeute en ging zich bijscholen in Parijs om met ouders en baby’s te werken en dit vanaf de zwangerschap. Haar werkwijze, waarbij naar de oorzaken van gedrag wordt gezocht eerder dan naar de directe aanpassing ervan, werd onder meer door Serge Lebovici onderwezen.

Ze geeft ook reeds meerdere jaren vormingen in heel Vlaanderen aan professionelen uit de sector van kinderopvang en aan onthaalouders. Het is vanuit deze ervaring en om tegemoet te komen aan vele vragen over het theoretisch kader van haar praktijk dat dit boek tot stand kwam.

Ze verzorgt ook het babyluik in de Permanente vorming psychoanalytische psychotherapie met kinderen en jongeren vanuit freudiaans-lacaniaans perspectief aan de Universiteit Gent.