K. Gillis & S.El Guennouni
Vol-DOENing. Sleutels voor een leven boordevol voldoening


ISBN:9789044135909
Aantal Pagina's:172 blz.
Prijs: €24,90
Uitgever: Garant Uitgevers nv
 

Over het boek:
Sanae El Guennouni en Karin Gillis hebben samen 35 jaar ervaring in de financiële sector, met als rode draad mensen in beweging krijgen en houden. Ondanks hun grote verschillen, zowel qua persoonlijkheid als qua aanpak, delen ze eenzelfde passie. Ze zijn namelijk gebeten door de zoektocht naar het antwoord op de vraag: “Hoe van elke dag een optimale dag te maken boordevol voldoening?”

Dit vraagstuk heeft geleid tot het oprichten van hun bedrijf InsideUp, dat als missie heeft het beste van elkeen naar boven te brengen, niet occasioneel, maar structureel, elke dag, in elke context. De meest effectieve tools en inzichten van hun zoektocht hebben ze gebundeld in dit werkboek. Ze hebben bewust gekozen voor een doe-boek dat de lezer aanspoort om met de opgedane kennis en inzichten ook effectief iets te doen. Kennis is namelijk maar krachtig als je er ook echt mee aan de slag gaat. Dit doe-boek biedt je tal van sleutels om in de complexe wereld van vandaag je leven in eigen handen te nemen, je persoonlijk leiderschap te ontsluiten en je zelfvertrouwen te versterken.
 
Uit de inhoud:

Inhoudsopgave
Woord vooraf


 
Over de auteur(s):
Sanae El Guennouni is bio-ingenieur en kwam via consultancy-opdrachten in de financiële sector terecht. Ze heeft meer dan 20 jaar zowel nationaal als internationaal gewerkt en groepen geleid in operationele, beleidsmatige en commerciële contexten. In 2016 richtte ze het bedrijf InsideUp op waar ze haar hands-on ervaring deelt met anderen door workshops, trainingen en coaching.

Karin Gillis, bachelor in het financiën- en verzekeringswezen, kwam na haar studies vrijwel onmiddellijk in de financiële sector terecht. Ze heeft 15 jaar ervaring in verschillende posities zowel nationaal als internationaal in beleidsondersteunende, inhoudelijke en leidinggevende functies. Als medezaakvoerder van InsideUp begeleidt ze anderen in hun groei. Daarnaast is ze ook vennoot in een verzekeringsen bankkantoor.