Maklu
Garant & Cyclus
Het Spinhuis
Distributie
nieuw prikbord nieuwsbrief over ons route tijdschriften contact winkelmand
 
 
 
 
HOME
NEDERLANDS
ENGLISHGeavanceerd zoeken >
 
BELGIE
Somersstraat 13-15
2018 Antwerpen
Tel: +32 (3) 231 29 00
Fax: +32 (3) 233 26 59
 info@maklu.be
 uitgeverij@garant.be

NEDERLAND
Koninginnelaan 96
7315 EB Apeldoorn
Tel: +31 (55) 522 06 25
Fax: +31 (55) 522 56 94
 info@maklu.nl
 info@garant-uitgevers.nl


Claudia De Groot
Zonder zorgen ouder worden - Basisthema’s voor jong en oud
ISBN: 9789044138511
Aantal Pagina's: 211
Status: Verschenen - bestelbaar - leverbaar
Prijs: € 19,50
Uitgever : Garant Uitgevers nv
Print-versie   Bestel Nu

Over het boek:
Zonder zorgen ouder worden, dat willen we allemaal, maar toch blijkt dat niet evident te zijn. Van jongs af aan maken we ons over allerlei zaken zorgen en dit vaak omdat we niet voldoende op de hoogte zijn. Een goede kennis van en meer informatie over de belangrijke levensthema’s kan hierbij helpen en ons de rust brengen die we allemaal verdienen.
Uniek aan dit boek is dat het de verschillende basisthema’s bundelt en behandelt, zoals: familieconflicten vermijden en oplossen; de woonvorm als starter en op het verdere levenspad; levenslang leren; jouw keuzes voor je welbevinden, bij wilsonbekwaamheid, bij het levenseinde en erna; je financiële regie in eigen handen, enz.
Met heel wat weetjes en 190 tips voor jong en oud.


Uit de inhoud:

Inhoudsopgave


Over de auteur(s):
Claudia De Groot is juriste en human resources manager. In het verleden was ze belastingadviseur en had ze een bemiddelingspraktijk voor conflicten bij het ouder worden. Haar passie voor de thema’s van het zonder zorgen ouder worden deelt ze als auteur en als spreker bij lezingen. Zij is grote fan van het levenslang leren, minnelijke oplossingen bij familiale conflicten en van een mooi afscheid. Als alleenstaande ouder met kinderen van de Millennialen Z-generatie en met familie en vrienden in verschillende levensfasen beseft ze ten volle het belang van de basisthema’s voor jong en oud.