Garant-Uitgevers
nodigen u van harte uit op de middagconferentie

Het lege nest
De relatiecoach biedt inzichten en kansen

met

Karen Van den Broeck

Maandag, 6 maart 2017, 14.30 uur - 16.30 uur

Het Boekenpodium

Somersstraat 13-15, 2018 Antwerpen

vlak bij Centraal Station en Parking Centraal - routebeschrijving


Wanneer de kinderen het huis verlaten, steken vaak spanningen de kop op. Toch biedt het lege nest juist nieuwe kansen, met meer tijd voor zichzelf en voor de relatie. Maar partners gaan bewust nadenken over de toekomst. Daarbij worstelen vele koppels met dezelfde problemen: verschillen worden meer zichtbaar, geen aantrekking meer, uitgepraat, weinig seks, ontrouw,… Ze evalueren hun relatie en vragen zich af hoe het verder moet. Ze ontdekken elkaar opnieuw of besluiten de relatie te stoppen. Wie er zelf niet uit geraakt, kan een beroep doen op een relatiecoach.

Deze conferentie biedt een inspiratiebron om het thema bespreekbaar te maken. De cases helpen partners te reflecteren over hun eigen situatie. Met de vele gesprekstopics, handvatten en tips kunnen hulpverleners en partners aan de slag. Koppels vinden elkaar terug of slaan een eigen weg in. Het lege nest staat niet langer voor een periode van grote leegte, maar voor een periode vol nieuwe mogelijkheden.

Karen Van den Broeck
studeerde gezinssociologie aan de KU Leuven en volgde het postgraduaat Seksuologische hulpverlening aan het University College Leuven-Limburg. Ze heeft diverse opleidingen gevolgd over systeemtheoretisch denken, contextuele hulpverlening, oplossingsgericht coachen en bemiddeling. Ze heeft als relatiecoach haar eigen praktijk Anasta in Bekkevoort en begeleidt zowel individuen als koppels.
Ze is auteur van "Het lege nest. De relatiecoach biedt inzichten en kansen".

Deelnemen is gratis, aanmelden is noodzakelijk.

Wilt u aanwezig zijn, klik hier.
Of telefoneer naar Garant: +32 (0)3 2312900.
Voor meer informatie over het boek, klik hier.
Meer informatie over conferenties op Het Boekenpodium? Klik hier.


Garant-Uitgevers
Somersstraat 13-15, 2018 Antwerpen. Tel. 03-2312900 | Fax 03-2332659 | info@garant.be
Koninginnelaan 96, 7315 EB Apeldoorn. Tel. 055-5220625 | Fax 055-5225694 | info@garant-uitgevers.nl