PUBLISHER
DISTRIBUTION
new events newsletter about us route journals contact shopping cart
 
 
 
 
HOME
NEDERLANDS
EnglishAdvanced search >

Maklu | Garant | Spinhuis


open
19 & 20 september


Het Boekenpodium

 
BELGIE
Somersstraat 13-15
2018 Antwerpen
Tel: +32 (3) 231 29 00
Fax: +32 (3) 233 26 59
 info@maklu.be
 uitgeverij@garant.be

NEDERLAND
Koninginnelaan 96
7315 EB Apeldoorn
Tel: +31 (55) 522 06 25
Fax: +31 (55) 522 56 94
 info@maklu.nl
 info@garant-uitgevers.nl


Y. Senden
Spelen met inzicht. Een muzikaal receptenboek - Lerarenhandleiding (De Veerman-bibliotheek, nr. 4a)
ISBN: 9789044123197
Number of pages: 105
Status: Published - can be ordered - can be delivered
Price: € 20.00
Publisher : Garant Uitgevers nv
Print-version   Order

About the book:
Deze Lerarenhandleiding hoort bij Spelen met Inzicht. Een muzikaal receptenboek. Leerlingenboek en bevat alle oplossingen van de oefeningen, bijkomende uitleg en extra lessuggesties.

Dit Leerlingenboek voor de begeleidingspraktijk geeft enerzijds oefeningen of ‘recepten’ die het inzichtelijk spelen en het autonoom musiceren bevorderen, en de creativiteit stimuleren. Anderzijds wordt er ook steeds teruggekoppeld naar de theorieles.

De auteur brengt alles op een speelse en voor kinderen aantrekkelijke manier aan, met humoristische personages, tekeningen en kleur. De oefeningen zijn zowel geschikt voor akkoordische (piano, gitaar, orgel) als voor eenstemmige instrumenten. Ze kunnen individueel of in groep (lessen samenspel) worden gebruikt.

Deze publicatie richt zich tot iedereen die vernieuwingen in het muziekonderwijs een warm hart toedraagt. Ze is bij uitstek geschikt voor leerkrachten Begeleidingspraktijk, maar ook leerkrachten Samenspel en instrumentleerkrachten vinden er nuttig materiaal in.

About the contents:
Volledige inhoudsopgave

About the author(s):
Yves Senden, pedagoog en musicus, is verbonden aan het Conservatorium van de Hogeschool Antwerpen en doceert Improvisatie en Begeleidingspraktijk in het deeltijds kunstonderwijs.

De Veerman is een kunsteducatieve organisatie met een brede kijk op de kunsten en educatie. Zij wil kinderen, jongeren en volwassenen op een actieve manier kennis laten maken met de kunsten. De Veerman is actief in het onderwijs, in het culturele veld en schuwt multiculturele groepen niet.

“De Veerman-bibliotheek” is een reeks publicaties over kunst-educatie in diverse contexten en achtergronden. De Veerman wil hiermee haar werk, onderzoek en expertise met anderen delen. U vindt meer informatie op www.veerman.be