Joan Slagers.
Een onstuitbaar verlangen. De werking van de ziel in onze relaties.


ISBN:9789085750796
Aantal Pagina's:328 blz.
Prijs: €24,90
Uitgever: Cyclus
 

Over het boek:
Waarom gaan we voortdurend relaties aan? Waar komt toch dat onstuitbare verlangen vandaan om ons steeds weer met een ander te willen verbinden?

Dit boek laat zijn licht schijnen op de bron van dit verlangen, en op de invloed van de ziel op onze relaties. We ontvangen in onze alledaagse situaties voortdurend aanwijzingen van de ziel om naar de grote Eenheid toe te groeien. Het mannelijke en vrouwelijke vormen samen deze Eenheid, maar we voelen deze Eenheid in onze relaties vaak niet. We worstelen heel wat af, omdat ons ego de overhand heeft op ons innerlijk verlangen. Daardoor slaan we de plank nogal eens mis.Wanneer we hiernaar kijken door de ogen van de ziel groeien onze inzichten en groeit ook onze liefde voor de ander.
 
Over de auteur(s):
Joan Slagers is psychosociaal therapeute, evolutiecoach en mindfullnesstrainster. Ze heeft een praktijk voor relatieconsulten en coachingsgesprekken, en geeft al vele jaren lezingen, workshops en cursussen over bewustwording en zingeving, de mechanismen van de ziel, relaties en het mannelijke en vrouwelijke.